19125 JIMMY QUIRIJNEN MELKVEESTAL – TRIAKSIS – FINAAL BEELD004 – 8000×3200

Met respect voor

mens, dier en natuur

Met respect voor mens, dier en natuur

Met respect voor mens, dier en natuur

De Quirynen Groep doet op een verantwoorde en duurzame manier aan hedendaagse landbouw. Alle bedrijven uit de Quirynen Groep, waar vandaag met zowat 135 werknemers gewerkt wordt, ademen deze gedachte uit. Duurzaam, korte keten, efficiënt, modern, open en hedendaags: zo werkt de Quirynen Groep dag in dag uit aan het landbouwbedrijf van morgen.

Deze manier van werken staat garant voor:

  • Het beste voor dier én natuur, door hedendaagse landbouw met de modernste en duurzaamste technieken. Dankzij precisielandbouw komt er geen gram mest teveel op onze akkers. Ook het afvalwater zuiveren we. En onze dieren genieten in groene en moderne stallen van ligbedden, massageborstels, enz. Zo is iedereen tevreden.
  • Verse boerderijmelk binnen de 24u. Dagvers door eigen handen verpakt en verwerkt tot smaakvolle en gezonde zuivelproducten. De korte keten in de praktijk!
  • Het omzetten van eigen mest tot energie en warmte voor onze bedrijven én groene stroom voor zo’n 20.000 gezinnen. Zo verlagen we drastisch de CO2-uitstoot.
  • Niets gaat verloren, naast het produceren van groene stroom maken we van wat overblijft organische meststoffen die terug het land op kunnen. Of wereldwijd geëxporteerd worden. Dat is circulair werken.
  • Een open bedrijfsvoering. Wandelaars, fietsers, toevallige passanten,… Iedereen is welkom!